Tuesday, April 20, 2010

sorry and gudluck!


salam kalian..=))

hari ni, daku berperang dengan kepala otak yg sedang kusut serabai..sebab esok xm dah stat!hahahah...xm dah stat??bior benar? cam xcaya je..
rasanya cam smlm je baru dftar masuk kolej utk sem 2 ni..tgk2..esok dah nak amek xm?hahahhaa..kelakar2..=p

pas paper esok, daku akan ada satu lagi paper..then, menyiapkan segala asgment..submit then settle!!!hahahhaha...yes!!!bakal cuti 2 bulan lamanya..hahahhah..yeeehhaaaaa!!!!
nxt sem, kalo takde aral melintang, daku akan sem 3!!!yeah!!!dah jd student tahun 2!!bakal ada junior!!!hahahhaaha..cehhh...blom pape, nk pk pasal junior!hahahhaha=p

btw..daku ni kata je budak yg akan amek xm esok, tapi satu haprak pun tak redi ag..gile xgile! hahahha..sekarng masih leh gelak ke elie??waduh!!!!kepala tintong..berkecamuk~haah!!

oke..malam ni, daku berkira2 nak stay up ke x??xleh2..esok sure xleh pk..tp kalo xstay up, camne nk study??
daku pk asgment ag..camne ni??? asgment pasal si Adri pun xsettle2 ag..pasal auto pun xsettle ag..pasal biografi pun lagi best..xsentuh ape ag!!!gilee!!!!daku mmg sudah gile!!!!

argh...lantak lah..yg pasti malam ni akan ku pulun habis2san utk pagi esok..i'allah..everythings gonna be fine...lek la kn??cehhh..lantaklah konon!! xtau dlm hati dah xtao nak ckp pe..dalam otak da kosong..dlm umah dah xsenang duduk!..bese lah little cartoon..mmg camni..hahhahaha=p

oke..di kesempatan ini, daku mohon maaf kepada kalian2 semua yang pernah daku sakitkan hati, atau terkasar bahasa, kalian2 yang pernah terasa hati dgn segala percakapan dan tingkah laku gadis kecik bernama Elie ni..daku mohon maaf dari hujung kepala hinnga hujung kaki..
daku manusia bese..salah silap perkara bese..heeee:))

dan pada kalian semua yg bakal mengambil xm seperti little cartoon..

GUDLUCK N ALL THE BEST !!
dari little cartoon:))

p/s: mohon petunjuk dari Allah swt, tenangkan hari daku utk hari esok dan bile2..:))

6 comments:

Bento Sensei said...

sempat lg wat post..ingtkn dah dekat exam nk study ker..

Leo "Ricky" Huzair said...

Idwan...hang kenal ka bdk ni?

little cart00n said...

bento sensei

sempat la bro..
alahai..xm stil xm..study still study..blogging must go on..hahhaha=p

little cart00n said...

bro leo..

dia blogwalking la..huhuhu..

koboys8888 said...

cyg...goodluck for ur exam.oke?
wat yg terbaek..all the best k?

little cart00n said...

syg

thx dear..:)
gudluck to u too..
xoxo love u..