Sunday, April 4, 2010

SENDIRI??SERONOK??SOMETIMES..

salam kalian...:)

daku baru balik dr KLCC..heheh..disebabkan boring yang amat,daku kua la jln2..hehhe..
daku g sorg je..nk ajak noddy, dia xde oting..kawan2 lak sume jauh..hurmmm...jd, daku sorg2 la menapak ke KLCC tu...elie suke kalo jln sorg2 ni..cz sometimes berjalan sorg2 ni sonok gak..daku leh wat mcm2..hahha..tp kalo nk compare jln berdua or ramai2, two is better than one la kot...hahha..

oke, mule2 daku smpi, trus g cari mkn..hahhaha..kelaparan gile..b4 g klcc td, umi xmsk ag..so dkau g la cari foodcourt kat situ..berjlan2, pusing2, xtao nk mkn ape..hurmm..sume cm bese je..xde yg bukak selera pun..tp ttbe tgk satu kedai jepun ni, mcm best je...okela..boleh la..huhuh..
daku oder seafood tempura..xde lah sedap sgt..bese je..tp sbb xtao nk mkn ape, telan je la labu..hahha=p

its mine!.seafood tempura..

oke,pas da kygkan perut sume, daku rounding2 jap..masuk la kedai tu, kedai ni..smpi xtao nk g mana da..hahhaha...jd daku pk cam nk masuk parkson jap..mana tao leh usha2 kasut ke, baju ke..hahahha..daku masuk Carlo Rino..ttbe terpandang kasut flat ni..hah!!!kasut tu gile cantik!!!ada dua colour..merah n itam...jadi daku pun try la dua2 warna!!hahha...

wow!comelnya!!

merah..

itam..

cube punye cube..mmg best gile! sdap tao kasut tu..daku pk hrga dia murah la..skali bile tgk...RM 99.00!! HAH!!!AMEK KO!!! trus daku letak balik kat tmpat kasut tu n blah..hahhaha..kalian nk tao?kalo kat TIMES SQUARE, kasut flat camtu, daku leh dpt dlm rm 10 je tao!!hehehe...

duit bulanan daku leh habis kalo bli kasut ni je..hahhaha

daku kua dr Carlo Rino, terus berjalan menapak ke sana ke mari..hurmmm...mana nk g ek??nmpk cermin2 besar, daku amek la gmbar!!hahahha

bile jln sorg2..daku sempoi je..tshirt, suar seteng, n sliper!

sebenarnya td nk bli moisturiser muke..hmpir lupe kot nk g kedai Himalaya..asik berjalan je..huhu..b4 balik, nasib igt nk bli moisturiser..so, trus la mencari kedai Himalaya..serius daku da lupe kat mana kedai tu, nsb bek igt yg dia kat ngn SOXWORLD..tp soxworld lak katne??daku da lupe!!!wawawaa...tp cari punye cari..jumpe akhirnya..alhamdulillah..:)

ni la yg daku bli td..satu set..senang..complete sume!
ada face wash, toner,face scrub, mosturiser n mud face..:))

da bli pe yg daku nk, trus pk nk balik..malas la nk lama2..nnt balik lambat, org ramai lak nk kua..bek balik awal..nnt leh lepak kat umah men ngn nouha!!yeah!!!huhuh..smpi umah dlm kol 5 lebeh, trus dipeluk nouha!!hahahha..dia kata ape tao kat elie..
"kakak, aah makan ijja!"
daku.."ijja??apetu??
rupenya dia nk kata dia mkn pizza!!hahaha..comel2..

nouha sexy!!!perut dia buncit, mcm cik cit sy!!hahahhaha=p

oke..hari ni da pnat berjalan sorg2..tp daku puas!!sometimes jln sorg2 tu best dr beramai2..agreed??heee...but elie still rasa jln berdua dgn noddy ag best..opss!!!gedik!!hahhaa

p/s: bile ada beby nnt,daku nk bawak dia jln 2 org je ngn daku..hahhaa..papa dia tinggal kat umah..hahhaaha=p

4 comments:

koboys8888 said...

oit, nouha sexy..kne sensor.hahaha.
elehh..kite ade beby girl pon nk bawak 2 or je..nk bawak jln2, bawak die shoping kat princesss, miss watever....haaha..siap bg card credit lg.padan muke mama die.ahahah

little cart00n said...

syg..

bucuk tgk perot dia nouha ada mcm perot syg x?hahhaha

ngade!!!cyg xbg beby kita g tmpat2 camtu!!gedik!!kalo dia bawak jugak, nnt duit melayang, padan la ngn muke papa dia!!hahhaha=p
kalo beby boy, mama dia bwk g bundle je..save budget!!hahaha

koboys8888 said...

xmo la..anak papa kne STYLE~
GAYA~..hahahaha..cam papa die..baru comel.hahahaha :D

little cart00n said...

syg..

hahhaha...abis,mama dia xde gaya la??xde style la ek???wawawaawawa...
ni nk majuk2 ni..syg..xpt pujuk cyg~
;p