Tuesday, April 27, 2010

SEM 2..ABIS SUDAH:((



salam kalian..:)

yeeehaaaa!!!hari ni daku balik sbb dah abis sem 2!!!:))

tapi hari ni jugak merupakan hari yg sedih bg daku...sbbnya..daku akan meninggalkan rumah di puncak setelah menghabiskan semesta yg kedua ini! rumah yg beralamat 2e18!, itulah rumah kenangan!:(

macam xsangka da abis sem..cpt gile masa berlalu..daku rasa macam semalam daku bawak naik barang2 utk sem ni, baru semalam pergi daftar diri..baru semalam nak masuk kelas..huhuhu..tgk2 arini, da balik cuti sem..:(

daku merupakan orang terakhir utk balik umah hari ni..sbbnya, abah amek petang..dak2 umah yg lain semua dah balik awal..smlm yana org 1st balik umah, daku nangis tgk dia balik..wawawaaw!!! then ekin pulak yg balik..kali ni daku xnangis..tp sedih gak..sure rindu nk borak ngn ekin lagi b4 tdo..heeee..dia mmg teman gosip daku!hahahha..then mai n mia pulak angkut barang,bawak balik umah masing2..

pagi td..awal2 pagi..turn gjie, nad n gjie pulak yg tak sabar nk balik..bile dorg semua dah balik, tinggal lah daku sorang2 dlm umah..sunyi..sepi..daku pandang bilik, semua dah kosong..daku pandang meja lain, semua dah kosong...daku pandang semua..dah xde..daku sorg je tinggal..
sedeh:((

meja dah xde buku2 lagi..:(

rak kasut yg penuh dgn kasut b4 ni pun dah xde kasut dah..:(

xde dah baju tergantung2 kat ampaian baju:(
*rindu nk dgr dorg jerit.."weh, tarik baju yg dah kering masuk dlm!!tak muat nak sgkut baju ak dowh!"*
huhu


yang tinggal tao ape???


jeng-jeng-jeng!!!!!

barang2 daku yg xsettle2 berkemas lagi!hahhaha

waaaaawawawa...bosan gile tahap cipan bila umah dah kosong, xde orang!!!daku bukak lagu kuat2 tadi nk menghilangkan rasa sunyi tu!hahahhha..nseb la..org mesti paham budak kecik ni tgh stress wat asgment xsettle2 ag, sbb tu bukak lagu kuat tahap gaban kn?heeee...

dan bile nk balik cuti ni, mula lah teringat kenangan2 yg ada kat umah n puncak ni, bersama housemate2 yg sekepala ngn little cartoon ni..hehehe..
-pagi2 bgun dah dgr gelak ketawa..
-kalo dr tingkat bawah tu,nak naik umah sampai tingkat 5, mmg segala keluhan la akan
kedengaran kat telinga ni..heee..
-kitorg suke lepak kat hall ramai2 sbb kami kan suke bergosip!hahahha..
-makan sama2 kat umah sbb kitorg kalo beli makan, mesti bawak naik then makan kat sama2
kat tgh umah...
-dan bile part malam mmg best!sbb?? kitorg bergelimpangan macam duyung ke dugong daku
xtao lah kat tgh umah tu smbil wat keje, tgk movie dan bla3..

hahahhahaha..:))..sure daku akan rindu semua tu!!!waaaaaa~~

hurmmm..cuti ni..pastinya akan kerinduan pada mereka2 yg bergelar penghuni 2e18..kami dah macam family tao!!masing2 care kat masing2..tu yg best!:))

mia..ni anak daku..sbb dia panggil daku mama!syg ko mia!!:))

ekin..ko lah teman bergosip daku kalo malam2..ko jgn sakit2 k ekin..nnt aku riso!
syg ko!:)

gjie..nad n jinie..korang mmg best la! kepala sme cam daku!hahha:)

yg bju kuning tu nama dia mai..daku salu perang mulut ala manje gitu ngn dia!!hahah
nnt sure rindu nk dgr loudspeaker mai..opsss!!

n ni..teman setiap masa daku! yana!
sure dia yg daku pling rindu!!sbb kami mmg seperti magnet..:)
syg yana!!!


dan...xlupe jugak..
yg akan daku rindu setiap hari adalah...

gelagat2 ct112 part 2..
mereka terbaik!:)

wawawaaa...mcm xpercya je dah abis sem!!!:((
next sem kalo ada rezeki, kita jumpa lagi ye kawan2ku semua!!i'allah..
waaaaa...gonna mish them la!!!:((


little cartoon akan merindui setiap saat di sem 2..:(

p/s: mintak2 xdpt umah tingkat 5 ag nxt sem..ponat la kaki den ni nak nek tangga!heee

8 comments:

Marya Hana . said...

akak paham ape yg korang rase,
sbb dlu2 pon akak penah rase, tapi korang ok lagi. boleh dudok dalam geng. waktu akak sem 2, kitorang semua dipecah2kan. x dapat dok 1 geng. sejak korang masok waktu sem1 tu, baru diorang benarkan kitorang pilih dak2 yg akan dok 1 umah..
da besar adek2 akak ni. sem dpan sem 3.. gdluck.. maken mencabar gamaknye..~

little cart00n said...

kak yaya

huhu..tkut gak kalo kitorg terpaksa pecah next sem..sbb ada yg JPK..kalo terpecah..xtao lah nk ckp camne..huhuh

btw..tnkz kak yaya..4 sure kitorg masikn bz dan hidup da makin mencabar!hahhaha

n akak jugak..gudluck utk life afte grad..:)

liyana aziz said...

elie, tq so much for everythings.. every single thing.. tq gak sbb tlg bawak balik payung tu.. heheheheh.. insyaAllah, kalau ade rezeki, jpe jumaat k..

little cart00n said...

yana..

sme2 la babe..
thnkx jugak kat u untuk semua bnda k..heee..
tang payung tu, i da agkk..sure u lupe bawak balik..sbb dah mengangkut mcm2 brg kn..hahahaha

Syahrul Iman said...

wow..u dah habis exam ke??..cepatnya..kolej i belajar pown x habis lg taw..exam pown start awal bulan 6 nie..uwaaa

little cart00n said...

iman..

da abis da..hehhe..kitorg short sem kali ni..tu yg cpt..heee..

owh, lambatnya ur xm??
xpe2..gudluck bro..:)

koboys8888 said...

erm..slamat bercuti cyg..

little cart00n said...

syg..
tq..nnt dia cuti gk kn?nk kua ngn dia..:(