Friday, April 23, 2010

PENGAPIT??WHAT??

salam kalian...:))

jam sekrang menunjukkan 9.16 pagi..bape jam lagi, daku akan berkonvoi bersama sepupu sepapatku untuk balik ke kg di pahang..ada sepupuku kawen esok..hey..mau tau satu rahsia??hehehe..

daku akan jadi pengapit untuk majlis kawen sepupuku esok..hehehhe..:))
jgn tak percaya..daku bakal pengapit??mcm kelakar kan bunyiknya!!weekkkkk..

diam2..ini rahsia!
little cartoon akan jadi pengapit untuk hari esok!
hehehhe..igt.ini rahsia!!


umi: adik..mamalong suruh jadi pengapit untuk kak nani kawen tu nanti.
elie: hah?? pengapit?kenapa adik pulak?
umi: mana tau..mamalong nak suruh adik jugak jadi..jadi jelah..
elie: umi..orang kata kalo jadi pengapit..nanti kalo kita kawen pulak,seri pengantin ilang..
so, nanti adeq kawen, ilang lah seri adeq!xmo lah!
umi: pandai lah kau! mana ada!
elie: tapi ada orang cakap....:))

*wargh!!!daku xnk seri daku ilang kalo daku kawen nnt..tak cantik lah kalo seri dah tak naik!hahaah.


omg!!! daku xnak nmpak xcantik kalo daku kawen nanti!
wekkkk...

Amboi2..belom abis belajar dah pk nak kawen ek Elie? GATEI!!!hahahhaha

oke..malam ni majlis nikah..daku akan pakai baju putih,..esok pulak baju purple..

elie: umi, nanti adeq nak kena pki baju pe time kak nani nikah nanti?
umi: pakai baju apa2 pun..bukan kena buat apa2 time nikah tu..
elie: tak payah pakai bju putih kn?
umi: nak pakai bju putih boleh..nanti umi nikahkan kau sekali..senang..hahaah
elie: hah?! tak boleh nikah lagi..boyfren jauh lah umi..hahahah

*wahh..daku da berani ckp pasal boyfren secara terang-terangan dengan umi!hebat!!

btw kalian..doakan perjalanan daku pergi dan balik dari kg tu selamat nanti k?? n doakan juga daku tak gabra masa jadi pengapit hari esok! wah..macam daku pulak yg nak kawen kn??hahhaha...xkira lah..semoga selamat semua nya..:))

tunggu!!!!

b4 blah..daku nk mintak sori pada noddy sebab semalam merajuk dgn dia!! daku nk borak telefon, tapi dia sgt ngntok + penat..daku nak jugak! jadi dia geram pada daku..dia letak telefon..so, daku pulak merajuk dgn dia... :( ..mintak maaf noddy...

ni tgh msj dgn noddy,.
daku merajuk..muka cam nilah! ketat!!!huhuh

tapi nasib baik..kami dah baik semula:))

ini love daku bg pada dia..mintak maaf syg..:)

oke..dah nak gerak..kalian doakan perjalanan majlis berjalan lancar k??dan daku akan uplod gmbar pada majlis tu nnt..:)

p/s: esok jadi pengapit, kne pakai kebaya lagi..adoi!!!

4 comments:

Amanda said...

comel-comel ja ili nih, i loike!

kahirie hamid said...

kalau jadi pengapit xkan hilang serinya, tu bidalan orang tua kuno je...nak famous punye pasal...

little cart00n said...

kak manda..

comel ke??hahaha..comot la..heee

little cart00n said...

khairie..

yeke??mana u tao?pnh jadi ke?
hahahaha..
btw..xbest la jd pengapit..heee