Friday, April 30, 2010

KERANA STRESSSSS!!



Oii budak kecik..sedapnya kau tibai air cendol special tu sorang2 kan??
tak ingat ke daku ni tgh kepenatan dgn tak tdo, kepala tin tong..
wat keje siang sampai malam..stress2..hah??
kasi daku la tibai cendol tu lak...umi!!!tgk! dia xnak kongsi air!!!wawawaa:((

cutttt!!!!

apa kes sebenarnya ni?? gado ngn budak kecik??macam tak logik je gado ngn dak kecik..hahhahhaha...
opss...b4 that..salam kepada kalian..=))

act tdi sudah stress tahap gaban la..ni sume sbb wat keje ngn tak tdo bpe ari smpi kepala tintong, badan penat.. otak kusut..so, bgtao pada noddy, sang kekasih hati dan meluahkan apa yang patut! menangis berlagu la daku dalam fon td..hahahah..*time kasih ya noody, kerana support dr kamu utk daku!<3*

jadi, kerana stress yang belenggu diri..daku angkut budak kecik tu g lepak mamak..heee..
smpai mamak..ape lagi..MAMAK!! ODER PLISH!:P

mee goreng mamak satu, ayam tandorii satu, air cendol special satu n carrot jus satu..

amboi...melampau!! tapi memang semua tu yg daku order buat melantak td! kenapa??xpercaya??? daku mmg kuat makan..:))


sila lihat bukti di bawah!!

ini memang kesedapan!:)

wow superb!! nampak ayam tandorii tu??:p

dan budak ini..owh...
pp dah lah gembol mcam pishbol!
sila lihat tgnnya, dah macam drumstik ayam daku tgk!!
udah2 la tu budak kecik!!


dan apabila daku dan si kecik ni melantak,..hasilnya ialah...

TAAARAAAA!!!

kenyang...alhamdulillah..=))


makan2 jugak, asgment jgn lupa!btw..2 asgment da siap..tinggal lagi satu, in progress..:)
*tiada lagi nama Adri dalam kepala otak daku!yeaahhh!!*

kalian lihat ia tebal??
ini masih dianggap nipis jika dicompare ngn kerja rakan2 lain..wawawa...

2 cover asgment yg dah settle!
that peace means its goin to be 3!!yeehaaa!!!

oke kalian...sekian saja entry untuk kali ini..=)
mari mulakan sesi men'stress'kan diri yang seterusnya..ada sesiapa mau join??hahahaha

ni muke tensen terburuk yg ada dlm koleksi daku..ada sesiapa nk tiru??:P

p/s: isnin pergi anta asgment, sure ilang segala stress..:)

4 comments:

koboys8888 said...

comelnye die..hahahha..both comel.hahahaha..geram2...jom mkn mamak jom.hahaha..lapar...

Syahrul Iman said...

jom same2 memulakan sesi menstresskan diri..aii kene hantar report,essay and assgnmnt..uwaa.. semuanya duniawi belaka.hehe

little cart00n said...

syg..
hahaha..jom2..kita lepak mamak pekena mee mamak n milo tabur smpi pagi!!..pergh!!!:))

little cart00n said...

iman..
sme lah kita..mmg heaven habis!hahaha
gudluck:P