Wednesday, April 21, 2010

INI CERITA XM LITTLE CARTOON!

Salam kalian..:)

pagi tadi da selesai menjawab satu paper..alhamdulillah..n now, its only a paper left!!then abis sem!!!yeeehhaaa!!!=))

oke, nak citer sket pasal xm pagi tadi..sikit ke??byk sebenarnya..hehehe..
daku ngn dak2 umah sume struggle abis2an tao utk paper arini..malam smlm mmg kitorg sume all out la..pulun abis wa cakap lu!!hahhaha..1st time umah jadi senyap gile pahadal sume ada kat umah..ni sume kes nak concentrate paper arini..hehehe..=p

kitorg masuk tido semalam pun takdelah lmbat mana..xde la awal mana..suam2 kuku la..standart dak2 u steadup time la kot..hahhahah...then, pagi tadi mmg subuh gajah la daku bgun..seperti bese, pukul 530 set jam, mengejutkan noddy dari mimpi indahnya..then daku trus bangunkan dak2 umah yg len utk study lagi..hahahhaha..wohooo..1st time kami bgun seawal tu semata-mata untuk study!hebat2..=)

oke..pukul 530 pagi daku stat study..baca sume soalan spot..smbil bersengkang mata dgn buku, nguap xabis2..=p..sempat iron baju lagi..hah!!byk keje daku wat dalam satu masa ni..hehehe..then pukul 630 mandi..dan konon nak lepak kat katil kejap smbil study..buku masih di tgn, sekli daku terlentok..waaa..daku pu pe lagi...ZzzzZZzzz..hahahhha..enaknya mimpi..=))

sedar2 dah pukul 8 sbb alarm yg bingit telah merosakkan mimpi indahku..huhuhu..terpaksa bangun tapi mmg dah segar bugar la mata kn..hahha..mana tak, dpt menganyam mimpi di katil dan tilam empuk..hehehhe..=p..

oke time utk bersiap bagai...jam da pukul 815..kena masuk dewan xm b4 9 am!
fine..tgok cermin, muka mmg baru bgun tido..so,kasi tepek conditioner,moisturiser,conceler..bajet nak tutup parut jerawat la..hehhehe..da settle sume kat muke,baru pakai bedak..then mata pakai eyeliner sket biar tak nampak baru bangun tido, bibir kasi lipstik sket..waaaa..sudah molek!!..=))..hahahaha,..

perhatian ye..little cartoon mmg suka puji diri sendiri..perhaps tiada masalah pada kalian..=p

daku tahu daku cantik..time kasih:))
**noddy kata pp da nek seinci..owh tidak!!tp mmg pun!!wawawa=p

da siap berbaju kurung, menyarungkan wedges di kaki dan masuk sebiji mentos dalam mulut, nak mengelakkan nafas berbau la katakan..karang kalau nk bertye pada pengawas xm apa2, xde lah pengawas tu pengsan kn...hahahhaha..hei..nafasku takde bau la..heee...

jadi daku pun menapaklah ke dewan xm..owh..bile masuk je dlm dewan,terus tak ingat pape yg daku study..hah!!camne tu??duduk2..kena ceramah lak pasal xm ni..peraturan tu..peraturan ni..bla3..dlm kepala da xingt pape da..berserah je lah kat Allah swt..kata org itu kerja terakhir kita..BERSERAH..:)

oke..time utk menjawab..masa 2 jam..9.07 till 11.07..bukak2 je soalan esei, terbuntang biji mata daku!!soalan yg daku spot tak kua!oh damn!!!ape daku nk jawab ni??huhuhu..xpe..daku buat soalan obj dulu..tidak!!!sume soalan sgt mengelirukan!!daku mengambil masa yg lama utk berfikir bg satu soalan!tgk jam, masa trus berjalan..esei xpk pape idea ag..soalan pun xtao nk amek yg mana..hahhaha..otak da blank..huhu..xpe2...rileks..buat slow2 elie..tarik nafas..hembus..tarik nafas..hembus..fuhhhh!!

tulis jelah ape yg patut kat esei ni..mana yg daku tau..buat..mana yg xtao..daku TARAM + TIBAI!hahhaha....bile da tibai tu..means dat im desperate la!!hahahaha...eleh..sume org pun buat macam tu kot..heee..

ttbe suara pengawas kedegaran.."anda ada masa 2 minit saja lagi"..owh tidak!!! daku ada satu lagi esei xsentuh!shit man!!arghhh..malas nak pk apa lagi..ape lagi..bermulalah sesi men'speed'kan tulisan!!hahah..serius, daku tulis laju nak mati..tulis je sume yg terpikir dalam kepala otak ni..ikot logik akal..pengawas tu nak terima isi daku, terima..kalau taknak terima..redha jelah..dah tak nak pk ape lagi dah..kata org penang,lantak pi depa!!huhuhu...=p

masa menjawab tamat!

daku??masih lagi terkial2 menulis segala isi..memuntahkan apa yg patut kat kertas jawapan..sehinggalah pengawas datang kat meja..daku hulur kertas.."terima kasih encik"..
pusing belakang..tgok yana..terus mengeluh!!! hah!!!susah nak mati!!!!urghhh!!!

bila da kua dewan..masing2 bising..daku jumpe ag dulu..

elie: ag..amacam??dapat jwb?..
ag: susah gila lah!!!b**i doh..aku bayk bazir masa kat soalan obj!
yg esei aku tulis point je! s**l la!

haa...kan daku da cakap..bukan daku je ckp susah..ada gak yg ckp susah..nasib baik2..hahahhaa...

oke...jadi sekrg..daku da leh lega la kn??buku da boleh masuk beg..simpan dan bawak balik umah..hahhaha..n dah boleh pk asgment yg xsettle2 ag..dan paper last isnin ni la!!yeeehaaa!!!yes2..=))


muke dak yg amek xm tadi..gelabah2..hahahha

oke..skrg nk settlekan Asgment pasal si Adri..haih..xabis2 si Adri..boring2..selagi xsiap asgment2 ni, jgn arap la daku boleh merdeka!!wawaaawwa...cepat lah asgment ni settle..daku da boring menaip keje je..huhu..dalam otak asyik pk nk lepak relax2 je..leh x??hahha

ish!!gelabah la minah ni!!kn??hahahhaa

p/s: little cartoon gelabah setiap masa..bukan xm je..hahhaa=p

No comments: