Thursday, April 29, 2010

APA TANDA INI SEMUA?

salam kalian..

tadi daku sorang2 kat umah..then ada orang ni, dia duduk kat luar rumah daku..ttbe, dia masuk umah, dia hunus pisau kat daku! kami bergelut..lepas tu daku xtao apa jadi..yang daku tau..daku nmpak banyak gile darah kat dalam umah..tp xtao darah sape!! daku nk jerit, tpi xbleh! tibe2 daku dgr satu bunyik yg membingitkan telinga! daku bukak mata..

alarm bunyik!!

ya Allah!!! daku mimpi rupanya..terus daku mengucap panjang!
nasib baik mimpi!!!daku pegang kepala..basah! rupanya peluh..bantal ngn bju daku pun basah dengan air peluh:((

daku mengucap sekali lagi...sememangnya mimpi kali ini sgt menakutkan..:(((

ini sgt menakutkan!!

dan petang tadi daku tidur..tiba2 daku dgr bunyik bnda berdntum! kuat! daku nmpk sekeliling..ramai orang..kenapa? rupanya ada accident! tapi orang tu.. Daku?!!! owh!!tidak!! ini mmg btul2 sgt menakutkan! :((

sekali lagi daku dgr satu bunyi..

daku bukak mata..ada col dari yana!cpt2 jawab fon!
thank God! yana col! kalo tak, daku rasa daku dah hanyut dgn setan2 gondol yg ada dlm mimpiku!:(

**********************

tapi..apa makna semua mimpi ini?? adakah ajalku sudah dkt??:(

astaghfirullahhalazim...daku belum cukup buat pahala lagi..daku belum betaubat lagi,.dosa daku kat umi abah, keluarga, diri sendiri, kawan2, banyak lagi belum daku tebus..:((

tkutnya bila fikirkan semua ni..menggigil satu badan..kepala lutut!

"ya Allah..daku mohon..panjangkan umurku..jauhkan daku dari segala malapetaka..azab nerakamu..dari hasutan syaitan dan iblis..dari segala kekusutan dan kemungkaran..
daku mohon kau ampunkan dosa2 daku selama ni sebelum kau cabut nyawaku!!"

daku mengucap panjang.. menangis..:((


mohon Allah tunjuk daku jalan ke arah kebaikan..:(
amin..

p/s: ALLAHUAKBAR!!

10 comments:

Azizi Dain said...

huhu...
mimpi rupenye...
xpe, ader le 2 hkmahnye..
kekdg mimpi ni ainan tdor jek
jgn takot k..
chill

little cart00n said...

ag,,

mau aku tak takut??huhu

liyana aziz said...

ya Allah, no wonder elie mcm lost mse yana kol tu.. ish, mintak simpang jgn jdi mcm tu.. insyaAllah, 1 fine day ye.. take care

little cart00n said...

yana

tao xpe..takut gile mase tu:(
mmg mintak simpang!!
huhu,.
i'allah..pray 4 me babe..u tc too

Amanda said...

ili, cuba terbalikkan isi mimpi tu, mesti x takut dah. ;p

little cart00n said...

kak mand..

tak boleh pk pape dah kak mand..takut thap cipan!:(

koboys8888 said...

da2..jgn tkt k?sume ok kn?chill
meh kt syg meh

little cart00n said...

syg
mstilah tkut..kena bunuh! spa tak tkut??:((

cEro said...

sian dia mimpi buruk...
tu laa, tak basuh kaki..
hehehe..

little cart00n said...

cero
ni bukan kes tak basuh kaki lah..kalu mimpi tu nk jd, dia jd gak..huhu