Thursday, April 22, 2010

APA SUDAH JADI??

salam kalian..

daku sedang kusut!!!
apa sudah jadi dgn blog little cartoon??..:(((

mana pergi semua side bar??da ilang semua..:(
gambar2 semua da turun kat bawah segala entry..ala..camne leh jadi camtu??xsuke lah..
gadjet pun semua dah lari kat bawah entry...bnci!!nk tgk traffic pun kat bawah entry..waawaaw...chatbox pun semua kat bawah..:((..
followers
pun sume mcam tu..semua dah lari kat bawah..nk tgk semua keupdatetan blog kalian smua,daku kna skroll blog little cartoon ni smpai ke bawah..wawawawawa...

TAPI YG MUSYKILNYA..
semalam..daku blogwalking oke lagi..lepas update segala entry..dia jadi gitu..asal???
n tak leh blah...DIA JADI PADA SESETENGAH LAPPY JE!..blogspot tgh ada prob ke??huhuhu..

daku check pada layout..coztumize page..semua side bar kat tepi lagi..tapi bile preview, semua dah lari kat bawah entry..huhuhu..sedey!!!:(((

ape dah jadi dgn blog little cartoon ni??sob3..daku tak usik setting ke layout ke ape..tp dia jadi dgn sendirinya..ape kes??

kalian2 di luar sana..daku minta bantuan kalian..huhuu..selesaikan masalah ni..

n kalau ada ada blogger yg mengalami masalah yg sma..sila inform daku akan kemelutan masalah ni A.S.A.P! sbbnya...daku sgt mahukan keadaan blog little cartoon kembali macam dulu..:((

SEKIAN TIME KASIH...:)

p/s: cptlah elok blogku syg..:(

6 comments:

ayu syafiqah said...

saba ye elie...smlm pn sy jd cmtu gak..but bile bukak pg ni,da ok da..

little cart00n said...

sis ayu.

yeke? owh..nsb bek da oke..huhu
btw.thx ek akak..:)

cEro said...

ade ek jd camtuh??

cam aku, pernah jd dulu tunggang langgang sbb aku edit layout guna chrome..
ntah laa, kalo guna chrome musti byk error..
jd, skang, kalo nk edit layout, aku pakai firefox..
selamat sket..

little cart00n said...

cero

blog i jadi camtu lah...huhu
yeke?baru ingt nak gune chrome..tp dah u kata gtu..xjadi lah..setia saja pada firefox..

thx cero:)

budakhitam said...

macam suruh tukar template je..hik3

little cart00n said...

budak hitam

agak la..hahhha:p