Saturday, March 13, 2010

PhotoShoot + TEPUNG??!!

salam kalian..:)

entry kali ni nk cerita + tunjuk gmbar2 kami,dak2 ct112 berphotoshoot!!ahahahha...

kami buat photoshoot ni utk production clas kami..mcm2 lokasi kami pergi utk amek gmbar ni sume..hahhaha..kitorg g after clas ari rabu tu..n nseb bek hari rabu yg kami pergi amek gmbar tu,cuacanya baik..walaupun mendung,nasib xujan,,kalo x,xtao la camne kami nk amek gmbar utk porduction kami tu..heeee=P

oke..malas nk ckp byk..mari2,tgk gmbar yg kami tgkap aritu..cantik2 tao..heee...

opsss..lupe...tema photoshoot aritu ialah...COLOURFUL!!

oke..kita mulekan gambar kita dgn aksi2 dr tuan punye blog ni..LITTLE CARTOON!!:))

kita ikot tema ye..COLOURFUL!!!
cardigan pink,barbidol top hijau,jeans biru n kasut merah!!!:P

spec tu pinjam punye maa..hahaha

lihat converse merahku!!


awwuuuu..!!





opssss...sexy aha..

oke2..cukup2 untuk budak kecik yg bajet model kecik ni..hahhhaa...skrg kita pergi ke gmbar elie dgn dak2 kelas elie k..hey..ofcos la setiap gmbar perlu ada elie,tuan blog msti mau interfreme la..hahhahahah=p

hot2..

kami dak2 writing..:)

hot ladies wannabe??hahhaa

ini antara gmbar daku yg terbaik rasanya..:)

elie..alyssa..kami krew utk art designer!

1..2..3..jump!!!

yana comel!!
*ats permintaan yana..dia suruh elie tulis yana comel dlm blog elie..
hehehe..tp yana mmg comel dan elie lak comot.hhaha..

elie..yana..ejam..kak manda..
sume berpayung!panas punye pasal!heee

kami magnet!!comel2!

lihat2..daku dapat men buih sabun!!hahhah

tgk daku..main tiup2 belon!!yeay!!

kusyuk gile men belon!

daku mmg suke belon!!hahahha

hey kalian..
mau tgk gmabr candid tercantik??

TARAAAA!!!!

alahai..comel je pasangan berdua ni..heee...mkn askem sme2 ag tao..
*pnt tgn ni nk zoom camera abis2an tao!hahha


mari makan askem!yummy!

oke..skrg kita pergi sesi bergambar atas bukit lak k..tepi tasik!

kami sdg menanti bile nk amek gmbar ni..hahhaha

owh..spec itu??ahaha

mamat blakng tu..sebok je!!hahha

katakan ye pada sexy pose!:)



3 gmbar di atas ni elie nn arein..kami under mekup oke..:)

after da mcm2 gmbar kami amek..pose sne sini..time utk balik k..cz ada agenda lain yg perlu kami lakukan..apekah itu??hahhha..pastikan anda skroll entry ini hingga titik noktah yg terakir.=).

ct112 sem 2..we all rocks!!

kenangan2..=)

oke2..td elie ada menyatakan akan agenda selepas bergambar kn??nk tao ape??hahhaha
act,aritu jugak adalah bday 1 of my clasmate..PAAN..HEPI BDAY PAAN! jdnya,kami plan utk kenakan dia abis2an..sesi baling tepung bermula!!!

baling ejam..baling!!!

ni dia paan..yg bju merah tu..
BDAY BOY! da 19 taun da ko!hepi bday!!=)

sume da kna tepung!haha

gadis2 tepung!
hahhahaha

abis kotor!!!hahahha

terbaik la yana!hahah

oke fine..elie pun da mcm tepung gomak!hahaha

hari tu..mmg best gile!fun abis la wa ckp lu!!hahahaha...balik2..terus basuh kepala,baju sume yg kna tepung,n badan gile pnt..hahhaha..hey kalian..act,byk ag gmbar utk aritu..tp daku kna sve space sket la utk blog little cartoon ni, k?hahaha..

kepada ct112 sem 2,kalian mmg mantap!!

p/s: photoshoot photoshoot gak..agment jgn lupe!!hahaha

12 comments:

koboys8888 said...

comel2.hehehe.padan muke kne tepung.hehe

little cart00n said...

wekk...cyg dpt men buih!!syg xdpt!!pdn muke..hahha

Aimi said...

Amboi, gmbr aku pun ada ! HAHA, elie pose sexy ngan phone aku :p Aku pun tak igt bila plak phone tu kat tgn kau.

little cart00n said...

aimi..

hahaha..pose sexy tu time kita sume nga nyanyi lagu APA SAJA..mmg la ko xpasan,sbb time tu ko nyanyi sakan sgt!hahahah..time tu la aku rembat kejap fon ko..hahhaa

enyheartsdiamond said...

u comel la babe ;)

koboys8888 said...

comel2.cam nk hug je rase.hehehe

Kuwe said...

ramai betul awek awek. ;)

mohd khairie said...

wow gembiranya hidup....

little cart00n said...

eny..

reli??thx babe!!u pun cute la..:))

little cart00n said...

syg..

jauh nk hug..hahah

little cart00n said...

kuwe..

mmg ramai..pilih2..nk yg mana..hahahha

little cart00n said...

khairie..

mmg gembira!!xterkira gembiranya tao!hahha