Tuesday, March 9, 2010

ini sgt la DUHHHHHH!!!!!!!

salam kalian=)

MANA NK CARI SUMBER BERTAJUK :PERTEMBUNGAN DUA BANGSA DALAM SATU  BUDAYA"??!!!!!

arghhhh!!!!!stress!!!ni sume gara2 subjek ari isnin la ni..=(( daku xdpt cari buku utk tajuk inidividu asgment daku ni!!!ish..da mati akal da ni!!!huhhu...bg spe2 student yg amek sbjek ari isnin ni msti masing2 tgh dok prepare segala kemungkinan yg bakal melanda utk sbjek ni..masing2 dok menggoggle pe yg patut kat ternet,cari isi tu la..ni la..then cari sumber dari mana bg isi2 dorg tu..huh...kalo satu silap,mati doh!!!weh...camne nk buat ni???!!!

ish..kepala da tersgt2 serabut dgn segala asgment yg bertimbun ni!!camne nk buat dlm masa yg tinggal ag bape minggu ni???waawwawwaaaa....gile tol!!! da macam2 bnda bersawang dalam kepala otak kecik ku ni!!ish2!! kenapa la daku pilih tajuk ni utk sbjek ari isnin ni kn???kn da nyesal!!huhuhu...da la susah gile batak sbjek ni!!!wawaaaaa...mula la daku nk mencarut kat diri sendiri ni!!!rasa nk tembak diri pun ada!huhuhuh...haaa..utk pengetahuan kalian jugak,sbjek ni la yg daku pnh cite dlm bape entry yg lalu..yg  ASGMENT DAKU DIREJECT!!!!waawawwaa...=((
mmg subjek ari isnin ni killer subjek la!! rasanya sume student pun agreed ngn daku..heee...kalo xagree tu, lantak korang la...huhuhu

haih..skrg ni tgh memikir..camne daku nk dpt kan buku dan sumber lain utk tajuk daku ni??gelabah ada..seram sejuk pun ada..sungguh daku trauma dgn kelas ari isnin tau!!huhuu..kalo xdpt bg rujukan,..mati la...daku xmo kna repeat!!!
huhuhu..skrg mohon kalian yg tao pe2 kaitan utk tajuk ni,sila dan sila la inform daku kat mne daku leh dpt cari n ape yg daku leh tao pasal tajuk n..mohon sgt2!!..skrg tgh buntu dgn segala kerja!!=(

daku salu nasihat kan diri..BERTAHAN ELIE..BERTAHAN..sikit je lagi..masalahnya..mampu ke nk menghadap asgment yg tajuk cam ************ ni?? haaa...daku da mengeluarkan kata2 yg xsdp dibce oleh kalian ni...huuhuh...maaf..dan maaf ag...tp sekrang mmg time yg paling bagus untuk daku mngeluarkan kata2 sebegitu ye..hurmmm...

okelah kalian...daku skrg di library..mencari buku2 yg xjumpe2 ni..lepak dpn lappy jap,mengeluarkan ape yg terbeban kat kepala otak daku ni..hahhaha...skrg nk smbung balik mencari buku2 yg tah..akan dpt ke x kat dlm library ni..huhuhuh...mohon sgt pada kalian yg tau pasal tajuk ni..bantu little cartoon ye...bg sesiapa yg sudi membantu little cartoon ni..time kasih byk2..:))

p/s: bile leh tarik nafas lega utk sbjek ni???hurmmmm.

4 comments:

koboys8888 said...

beby, cube cari kat jurnal2 dlm lib ke..e-book kat lib..entah2 ade..try k.goodluck tao beby.caiyok2..

:)
xoxo love u!

little cart00n said...

syg..

cyg da cr..tp xjmpe2..da byk kali cyg try cari...huhu
kat lib ni xbyk buku yg ada..kalo nk,kna g lib kat lua..huhuh..xpun, beli je trus yg jual kat lua..mne nk cari??wawaawa

btw..thx 4 ur support..xoxo..:))

koboys8888 said...

heee...tah la.tnye la lec cyg yg `baek` 2.hahaha

little cart00n said...

hahaha..baik sgt2..hahhaa