Saturday, March 6, 2010

Elie vs Nouha!!=))

salam kalian!!!

td daku gode2 lappy ni smbil wat asgment,..byk gile asgment kna wat,smpi daku xtao nk mulekan yg mana dulu..heee...so pk punye pk..daku nk wat asgment ttg autobiografi dulu..sbbnya,sng sket,bercerita pasal diri sendiri..[act payah gak,cz daku xingt pe yg jd time kecik2 dulu!heheh]..pas da rangka dulu isi2 nya, daku pun stat la korek gmbar2 lama dlm album untuk di scankan..heee...

korek punye korek album..daku jmpe la gmbar2 kecik ku!!!haahhahha...comel,comot,sume ada..heee..teringat macam2 ragam daku time kecik2 dulu..merengek2 mintak susu, camne dulu umi kjutkan daku time nk g skola tadika..zaman daku gemok dulu time skolah rendah..n zaman gile2 daku time sekolah menengah dulu..haih...macam2..hahaha..=p

tp dlm pada daku belek2 gmbar2 dulu,ada la smpat daku scan gmbar2 daku yg agak2 sme ngn muke my little casper tao!!heheh...kalo tgk,mmg ada la iras sket2..cume daku mata bulat,mata dia cm sepet sket..hehehhe...kalian percaya x kalo daku ckp,muke kami lebeh kurang je time kecik2 dulu?heee....xpercaya?meh daku tunjuk bukti!!

1st...lihat gmbar di bawah..
ada iras2 sket tao..yg bezanya,daku rasa,sbb dia xde rmbut n daku lak ada rambut time kecik2 dulu..hehehheehe=p

ni elie time umo 1 tahun..
gmbar ni,kalo tgk daku ngn nouha time kecik,mmg sme gile!!
kalo dia dtg umah elie pun,msti dia kata elie ni dia!hahhaha..perasan!heee=p

ini nouha..haa..sme kn??
ada iras2 sket tao..
yg bezanya,daku rasa,sbb dia xde rmbut n daku lak ada rambut time kecik2 dulu..hehehheehe=p


2nd gmbar di bawah ni..
gmbar kat bwh ni mybe xnmpak sgt sme muke,tp ada gak sket2 gayanya..

ni elie time umo 2 tahun..

time ni nouha pun umo 2 tahun xsilap..sme x??mata da agak sme time ni..
cube kalo rambut di cam daku..sme rasanya..heee
cume kulit dia mcm cine sket..daku anak melayu la bai!!hahhaha=p


oke..gmbar yg seterusnya ni,mybe agak sme..
cz daku rambut mmg sah2 ada,n nouha lak rambut da panjang sket dr yg asal!
hahahhahha=p

elie..comel2!!hehehe

nouha..comot!!hehe
haaa...sme kn gmbar yg ke 3 ni??? ada lah kot..heehhe..

kalian2..kalo org yg dtg umah elie tgk gmbar2 yg umi letak kat umah ni..msti dorg akan igt nouha yg dlm gmbar tu..hahahha..padahal elie!!wawaawawa...sedey!!sume org igt elie nouha!!!jeles2!!hehehhe...

tp kalo tgk btol2,muke kitorg ada lah sme sket2..cume da besar ni,yg lainnya,nouha da ada parut,elie masih clean ag..mintak2 xde la parut kat dahi ni..heee..tp daku rasa,masa kecik,daku lagi comel kot,..sbb nouha cam comot je time dia beby.!!!da besar baru nk comel!!hhaha..
nk gak daku menang ngn nouha ni!!hahahha=p

cube kalian lihat gmbar2 dia masa kecik dulu2..mana ada comel..dgn xde rambutnya..ish.geram tol la daku kalo org kata nouha ag comel time kecik!!hehhe

take 1..

take 2..

take 3..

haaa...mne ada comel kn???heee...tapi...tapi.tapi...bila tgk lama2,cam dia ag comel je...huhuhu
oke fine..nouha mmg ag comel dari elie!heee...xdinafikan la..wawawawawa..

ni bile da bear sket,baru daku leh kata dia mmg comel!!hahahah..

weh...tunggu2..dia comel2 pun,pp dia still xleh lawan pp tut daku time kecik2 dulu...hahaah..xpercaya??jom tgk...

TAAAARAAAA!!!!!

elie time ni bpe bulan tah..hehehe
dgn pp ku yg tut gile..rambut yg terpacak ala2 beckham..
n kaki ku yg ala2 drumstik ayam tu..mmg daku menang utk sume kategori la kn??agreed??hahhaa...


daku da ckp...nouha ngn daku msti kalah punye la..hahhahhaa..btw,bila da besar,muke mcm xnmpak sme sgt.ada sket2 je..heee...tp..kami maintain comel dan comot!!:))

lihat mata..masih sme..pp,kekal tutt..hehhe=p

time ni,daku kakak, dia adik..hehhe..
sila bgtao dgn jujur,spe ag comel da spe ag comot??hee

daku xsabar nk tgk muke nouha bile dia da besar nnt..kalo umo panjang,dpt la masing2 tgk muke masing2 nnt..masih sme atau x..hhehehe..=))

p/s: daku xkisah kalo anak2 daku nnt ikot muke spe..tp kalo beby girl,daku nk dia mcm daku..leh pnjat pokok..garang..manje..comot,..sume mcm mama dia!!hahahha..nasib la spe2 yg jd laki daku..kna tahan ngn perangai bini n anak dia!!hahaha=pp

4 comments:

koboys8888 said...

hahahaha...sebijik la cyg...
pp tu yg mahal.hahaha... :P
nk kiss nouha n cyg la camne.haha

little cart00n said...

eh..xde spe leh lawan pp cyg k..nouha pun xleh tao..hahhaha

dia xde pp tut time kecik..da besar baru ada fisbol!hahaha

Aimi said...

HAHA, rambut terpacak r style ili !

little cart00n said...

HAHHAAH...time tu bajet beckham la aimi...hahahha:P