Friday, March 5, 2010

DIA PENGUBAT DUKA..

salam kalian...

baca tajuk bg entry kali ni btul2..hurmm...sume pandai baca kn?means,sume paham la kan,entry kali ni mengenai ape..huhuhu...

oke..arini,daku xnk cite pasal kisah kedukaan ku mcm entry2 yg lepas,arini nk cheer up sket..bole x?bole kn?msti la boleh..little cartoon tuan blog ini maaa...hehehhe...
entry kali ni,nk cite sket,camne daku ilangkan rasa sedeyku untuk sementara ni..hurmmm...

act,aritu daku blogwalking,skali terjumpa istilah "kalo nk ilangkan rasa sedey atau sunyi,men ngn budak2 kecik.."...haaa...daku pun balik minggu ni,nk jumpe my little casper la..nk kasi ilangkan rasa sedey yg bertamu kat hati ni..huhuhu...
n nouha lak,kepala dia baru pas kna jahit aritu,sbb jatuh...abg dia tolak,kna bucu meja,smpi kepala terkoyak n luka dia smpi nmpak tulang tengkorak!!!can u imagine how was it,n how does the pain for 2 years old girl??huhuhu..cian dia..daku tgk luka dia pun,daku da mengalir air mata..apetah ag dak kecik tu..=(((

oke,so,minggu ni xde pape activity kat puncak,daku balik la umah,..nk wat asgment,then leh tgk2kan nouha..hey,daku kan babysiter xbergaji..jgn xtao tu..,hahhahah...=p

act arini kna bawak nouha g hospital,coz dia nk kna buka jahitan kat kepala tu..8 jahitan kalian tao...huhuhu..byk tol utk budak umo 2 tahun....felt sory for her..=(
so,daku pun jaga la dia smentara menunggu nk g ospital tu..pagi2 da bgn,siap kan dak kecik ni...bermulalah pelbagai sesi antara kami...heeee....=p

daku nk mandikan dia,dia liat2 kan bdn..skali,daku tao cara nk wat dia segar bugar nk masuk toilet,iaitu...amek gmbar!!!!hahahahaa


blueeekkkkk.....

eh..gelap??owh..lupe pasang flashh...hahaha

dia bucukkk..daku wangiii...so,dia la yg kna kis daku...hahha

kepala dia sudah bertampal,.pasni cnfirm ada parut!hehhehe...

oke...after kol 10,bawak dak ni g hospital,jahitan kepala da kna bukak..waaaaa...ada parut panjang gile..comot da muka nouha..heehehe...xpe2..kak elie syg ko ag la adikku..heee,,,oke..then,kat umah,kitorg pun smbunglah sesi bergambar ag..dah sah2 boring,,nk wat pe pun xtao..,nk msj,ngn spe?nk kua,ngn spe?jd,dak ni la pengubat duka ku. di umah..ehehehe..

nmpak dahi dia,ada kesan jahit tu?heee

spe syg kak elie??a'ah...ni la yg dia kata td..=)

daku suke yg ni...comel!!!

dahi sudah ada parut..sah2 budak nakal!!hahha

dia xde rambut pnjg,jd rambut daku jd mangse utk di tarik k??

itu nose kakak,ini nose aah..

we love peace!!!

syg sme ini budak tao..

kitorg men2 smpi dia kepenatan,jd daku tdokan la dia..comel je dia tdo..buat susu,tepok2..da terlena..hehhe...smbil tu,daku tgkap gmbar ag..hehhehe..

dia gemok la!!hahha

1 kis 4 u..ada ciri2 mama mithali x?heee...

pas dia da lena,baru la daku tenang sket..penat men2..maka berhentilah sesi bergambar antara kami..hehhehe...daku hepi dgn dak kecik ni...=))

tdo bek2 ye adik kecik ku..
semoga kamu membesar dgn sihat dan sejahtera..
kak elie syg nouha..<33

eh..baru perasan,mujarab la cara tu..main ngn dak kecik kalo sdg berduka atau sunyi..xbyk pun,atleast ilang gaklah tensen daku slpas berduka cita b4 dis..pasni,cnfirm,daku balik umah tiap2 minggu,jmpe my little casper,jd,xdelah rindu!!hahahha..

b4 blah,nk wat iklan sket...i mis u!!:(
who??u la!!!

p/s: daku suke budak kecik..budak kecik suke x ngn daku??heee..

10 comments:

koboys8888 said...

cyg....comel giler nouha la...cian kat die..da ade parut...taqif wat ek.. kisskan nouha untuk syg...
comel..adek syg kn?hehehe

little cart00n said...

aah,,taqif buat..huhu..
iye.,dia adik sume org..
Adik ili..adik mirul juga..

liyana aziz said...

elie, serius yana dh fall in lurf with nouha.. comel sgt mse cakap dgn dya.. rse mcm nak jpe dya taw..

koboys8888 said...

:)
hehehe...comel2..geram.bawak syg jmpe die.hehehe

little cart00n said...

yana..

jom dtg umah,.leh main ngn dia..tp kna thn ngn mulut dia yg murai tu la..heee

little cart00n said...

syg..

dtg la umah kalo nk men ngn dia..ada bran??

koboys8888 said...

hahaha.oke.nnt syg datang umah make sure die ade.tp kalo die xnk maen ngn syg camne?ehehehe

little cart00n said...

mustahil dia xnk main ngn syg,,
dia asik panggil abg..abg..kat umah ni kalo tgk muke syg..heeee

koboys8888 said...

waaaa...yeke..haha.comel.geram.nk gget die le x.hahaha

little cart00n said...

ala..jgn gget dia!!itu adik kita..gget cyg xpe,kita gf dia!!hee