Tuesday, March 23, 2010

BOYFREN OH BOYFREN..


salam kalian..

entry kali ini mengenai PERLUKAH 2ND CHANCE PADA SESEORANG??

b4 that..ini bukan tujuan untuk mengaibkan atau menyindir sesiapa k..tetapi sekadar berkongsi sesama kalian semua...kalian jgn salah tafsir ya..:))

alkisah....
little cartoon baru lepas berckp dgn seorg kawan..katanya..dia mahu mintak pendapat elie ttg suatu bnda..bila elie tye..ttg ape..katanya..dia rasa, MYBE bf dia xsetia dlm relationship dorg..jd,si polan ni frust la..cz she is too serious in their relationship..relationship dorg da lama gak kot..n they was a cute couple!!serious!!jeleous tao daku tgk dorg...sgt comel bila bersama..heee..yg lakinya bleh tahan la..n dat girl is beauty,of cos la..mcm cite2 dlm filem tu kn..hahaha..hero n heroin mesti mau hensem n cun maa...=))

oke..nk dijadikan cite..kawan elie ni cite la pasal bf dia..n dia tye elie, ptut x dia bg 2nd chance pada bfnya??owh tidak!!!ini da kes berat..daku nk jawab camne ek??daku bukan kenal bfnya tu...camne nk gtao jawapan lak??n kalo knal pun,xkn nk masuk campur hal dorg??hoi..xnk lah daku jd joyah yg sebokkan hal org!!hahha..kalian tao satu bnda?? daku xtao npe kalo org yg ada prob with their bf or gf,msti jmpe daku..dr dulu lagi mst camni...seolah2 daku ni counselor cinta dorg..hahhaha...

oke..stop laughing elie..huhu..

hurmmmm....daku pkir2..agak lama daku pkir untuk bg jawapan pada kawan elie ni..hurmm...last2..daku xtao nk ckp ape..daku pun ckp la camni..

"ko kna pk utk sume bnda..sume bnda tao!ko jgn pk utk skrg je..pk utk masa yg panjang n sume bnda..n bla..bla..bla..heeee...
so..skrg ni...ko pk la masak2..mana yg baik untuk ko..kalo rasa perlu bg 2nd chance pada dia..bg la..cz everybody should have their 2nd chance rite?? sume org perlu bg kemaafan pada org len kn?? pk la lama mana ko nk,janji bnda tu terbaik untuk diri ko.."
[dats what i do to everyone who hurt me..give them a 2nd chance..n try to accept their apology..:)..
n i'allah,everythings gonna be fine!!heee..]

then kitorg pun berckp la tak berhenti henti...smpi dia pun paham ape yg daku cube nk smpikan kat dia..heee...pastu she said thankz to me..n now..im just pray n hope everythings gonna be fine between them..:))..

hey kalian..bercakap ttg bf ni..daku ada gmbar nk tunjuk...gambar bf elie!!hahahhaa...mmg elie ada noddy..tp skrg elie nk tunjuk bf kecik elie lak...hahhaha...hensem tao bf kecik elie!!nk tao spe dia??hahhahahaha..cpt teka!!!!cepat!!!!!!

1
.
.
.
2
.
.
.
3


TAAAAARAAAAAA!!!!!

Haaaa...ni la bf kcik elie!!nama dia Naruto!!
hahhahaha

hahhahaha..hensem kn??ada x sehensem noddy???hahahha...xla..noddy ag hensem!!hhhehe...mana leh lawan noddy elie!ini sbnrnya bukannya bf kecik elie la.xterlintas pun dlm pale otak ni nk ada 2nd bf..sorg bf sudey!heheh..oke..

act,elie jmpe naruto ni pada org yg jual belon2 time elie g UPSI aritu..ada karnival time tu..byk belon2 colourful yg jual kat situ..daku suke gile ngn belon naruto ni..daku cr yg gmbar noddy xde pun..tu yg daku kata bndalah ni bf kecik elie!!hahhaha..noddyku syg..jgn marah ye??cyg gurau2 je..:)..kamu ttp dlm hati little cartoon..ily!!:))

waaaa...best gile daku dpt pgg belon2 colourful!!!
mana bf kecik daku ni???hahhaha

hey...jgn risolah..daku x kan ada 2bf punye...i'allah...ada sorg bf sudah cukup la..setia pada yg satu la..kn??kata org, kalo kita setia pada org tu..org pun akan setia pada kita balik..btol kn?? nk bercinta,xperlu cantik pada muke la..yg penting,hati kna cantik..jgn muke je cantik,tp hati buruk..busuk...kalo dalaman kita buruk,otomatik luaran pun akan buruk...itu yg daku salu ckp kat dlm hati..:))
jadi kepada kalian..setia2kan lah diri anda untuk pasangan kalian...dan pada yang mendapat 2nd chance..cube la setia pada pasangan yang sememangnya setia pada anda dan cinta kalian..kerana..what goes around comes around rite???...:))..[wah..daku da leh jd counselor terhebat nih!!hahah]
masalahnya....adakah gadis di bawah ini sudah cukup cantik di dalam dan luarannya pada seorang kekasih bernama noddy??hahhahha...noddyku syg...jawab2!!=p

little cartoon ini sedang dalam cinta pada noddynya....:))
adakah noddynya pun begitu??hope sooo...=)

p/s: sentiasa igt bahawa cantik itu sementara je..:)

4 comments:

koboys8888 said...

bucukk....love u sgt2..heee..meh cni kat syg.....rindu die sgt2..

xoxo..ily sooo much!!!

Leo "Ricky" Huzair said...

ooo...ckp ngn ngn kwn Miss P tuh.

perkataan setia mmg x sesuai utk lelaki tp doesn't mean they are totally wrong..

sometimes it's just them..

little cart00n said...

syg bucuk..

ily jugak! i mis u jgk la!
mana xoxo dia utk kita ni??heeee

little cart00n said...

mr ricky huzair

btol2..tp apsal xsetia??n ape nk buat ngn mereka yg xsetia tu??jawab2..huhu