Saturday, March 6, 2010

BAJU KURUNG MENAWAN CONTEST!!!


salam kalian..=))

lihat banner di atas!!daku teruja dgn contest di banner itu! ini kerana...contest mencari gadis dan jejaka melayu sudah bermula!!! mari kalian!join elie masuk contest ni!!kalian yg berminat,mari2..sila ke blog HONEYBEE untuk maklumat lanjut..
segala syarat yg diperlukan ada dlm blog HONEYBEE ni..=))

buat pengetahuan kalian sume,ini 1st time daku join contest camni tao!!hahahha..so,excited terlebeh la kalo da 1st time kn?heee...act contest2 b4 dis,daku da lama nk masuk,tp salu dpt tao adanya contest tu,bile tarikh da nk xpired!!wawaa...mmg melepas la gamaknya!hahhaha..bile dpt tao awal2 ada contest yg dianjurkan ni,daku cpt2 nk try!!tkut melepas skali ag..hee...

tujuan daku masuk contest ni,nk menang la mcm kalian yg ada join contest2 lain gak..hehhehe..act,agak impress ngn penganjur contest ni,iaitu..HONEYBEE..cz daku rasa,contest ni agak ada kelainan sket..cz nk menonjolkan ciri2 kemelayuan yg ada pada para blogger kn..selain tu,dpt gak kongsi2 cite ngn kalian sume,camne n kenapa daku pki bju tradisional ni..xke seronok tu??dats y la daku join contest ni..heee..=))

daku try2 je msuk contest ni,kalo ada rezeki,menang la kot..kalo xde,its oke..daku join ini sume utk suke suki..hehhehe..tp kalo menang..mmg berterima kasih pada tuan punye contest la..HONEYBEE..kalo elie menang,time kasih ye cik HONEYBEE..:))

daku dpt tao ada contest ni dr ENY beliau mmg peserta segala contest yg TEGARS!!!hehhee..kalo kalian lawat blognya,sure kalian geram ngn sume contest2 yg beliau sertai,cz gmbar2nya sgt menarik!!hehehhe..

eh,antara syarat yg disertakan untuk contest ni ialah daku suke kaler ape..hurmmm..daku mmg peminat colourful la..tp kalo dpt smthing yg colour hijau,mmg daku capai dulu!!hehhehe..=))

ini adalah gambar dan baju taruhan yg daku gune untuk contest ini!!
daku panggil ini kebaya nyonya..hehhe

act,kebaya ni my ummi punye,waktu beliau berumur 18 tahun,..hehhee..daku pinjam untuk diner fakulti masa last yer..heheh..badan umi n badan daku,same kecik je..jd,disbabkan umi da xpki bju kebaya ni,dapat kat anaknya la rasanya!!hehehe..eh,nk gak gtao kalian,dgn bju ni,daku tercalon untuk pakaian tercantik dlm diner tu tao..hahhaa..:))

diharapkan bju ini mampu menambat hati semua juri la ye..time kasih..:))

p/s: da bape tahun daku xpki bju kebaya,cz dulu bdn gemok!!hehhe..last yer kire daku wat comeback la ngn kebaya ni..hehhehe=p

7 comments:

koboys8888 said...

bpe lame xpkai bju kebaye??hahahaha

little cart00n said...

sudah bertahun lamanya!!hahaha

HOn3YB33 said...

noted..

gud luck n thank u

HOn3YB33 said...

UNTUK PERHATIAN SEMUA YANG MENYERTAI CONTEST BAJU KURUNG MENAWAN...

contest ini telah ditutup penyertaanya..
semua peserta adalah seramai 52 orang..
dan ianya akan dipilih sehingga mendapat top 10...
nantikan to 10 iaitu 3 hari dari sekarang...
sekiranya anda terpilih sebagai top 10...
pastikan anda membuat sesuatu untuk menraih undi daripada blogger lain kerana 30% undi berada di tangan blogger...

itu sajork...

anda tidak akan diberitahu samaada anda adalah top 10 atau pemenang...so rerajin ler..mengklik kat blog honeybee...sekiranya masa sudah tutup tetapi anda tidak menghubungi honeybee maka akan ada backup winner disitu...harap maklum...

last..thanks coz join this contest..gud luck..!!

little cart00n said...

HONEYBEE..

owh..oke2..elie akan sentiasa rajin mengklik blog honeybee:))

hope dpt dlm top 10..hahhaha

4umyfans said...

untng r dpt join bju kurung contest... honey BEE xuat bju melayu contest ke? ade adiah ek klo mnang?

little cart00n said...

ery..contest tu,lelaki pun leh join la..dpt2..ada adiah..

tp da tamat tempoh la contest tu..nxt time ery join la k??:))